Se pot instala geamuri fotovoltaice la apartament fără a modifica aspectul fațadei?

Locuiești la apartament? Imaginează-ți economiile de aproximativ 450 de euro pe an, toate cu ajutorul noului nostru sistem inovator de încălzire a apei menajere, ce se bazează pe energia solară captată printr-un sistem de geamuri fotovoltaice.

Într-o lume în care prețurile la energie sunt în creștere constantă, am dezvoltat și testat un sistem revoluționar ce furnizează direct energia necesară pentru a încălzi apa din boiler, toată aceasta generată de geamurile fotovoltaice.

Cu un sistem dotat cu un boiler de 3 KW, ai potențialul de a economisi aproximativ 450 de Euro pe an, și să recuperezi investiția în aproximativ 3 ani (calculat pentru București, pentru o familie de 3-4 persoane, cu un balcon orientat spre sud și la prețurile actuale). Această economie impresionantă provine din două surse principale:

 • În primul rând, vei reduce pierderile de apă caldă, o problemă obișnuită în apartamentele situate la nivele superioare ale blocurilor, care sunt alimentate de rețeaua de apă caldă a orașului.
 • În al doilea rând, vei reduce semnificativ consumul de energie electrică necesar pentru încălzirea boilerului (peste 50%) și funcționarea aparatelor de aer condiționat în timpul verii.

Iată încă o veste bună – nu sunt necesare aprobări de la asociația de proprietari, furnizorul de energie electrică sau primărie. Sistemul nu modifică aspectul fațadei blocului.

Descoperă mai multe detalii despre avantajele, randamentul și prețurile acestui sistem revoluționar mai jos. Economisește bani și contribuie la protejarea mediului în același timp!

Volum boiler Putere boiler Nr. geamuri standard (120×60 cm) x grad de transparență – preț fără montaj / cu montaj
15L 1200 WATT 3 x 30% – 600 / 1300 €
30L 4 x 40% – 710 / 1500 €
50L 1500 WATT 3 x 10% – 600 / 1300 €
4 x 30% – 710 / 1500 €
80L 2000 WATT 4 X 10% – 710 / 1500 €
6 x 30% – 960 / 1950 €
7 x 40% – 1080 / 2150 €
80/100L 3000 WATT 2 x 10% + 6 x 30% – 1210 / 2350 €
10 x 40% – 1460 / 2750 €

Note:

 1. Pentru sistemele instalate in regie proprie prețurile includ materialele principale și instrucțiunile de montaj (geamurile fotovoltaice, sistemul de fixare a geamurilor pe ramele termopan existente, piesele pentru sistemul de control cu comutare automată între modul fotovoltaic și rețea (necesită conectare la WiFi). Materialele secundare nu sunt incluse (cabluri, fire, pini, etc)). Pentru sistemele instalate de către firma noastră prețurile includ toate materialele, montajul și punerea in funcțiune (pentru zona București).
 2. Plata se poate face in 2 transe după cum urmează: 50% la inițierea comenzii, 50% la primirea chitului / punerea in funcțiune.
 3. Garanția sistemului este de 2 ani (pentru sistemele instalate de către firma noastră). Garanția componentelor individuale va fi conform certificatului emis de către producător. Geamurile fotovoltaice au o garanție de 10 ani pentru materiale și de 25 de ani pentru puterea produsă (cel puțin 80% din puterea de la data fabricației după 25 de ani de funcționare).
 4. Boilerul și instalarea boilerului nu sunt incluse. Preț orientativ boiler + instalare = 200-300 Euro. La cerere se poate instala și boilerul (nu orice boiler se poate adapta sistemului).
 5. Prețurile exprimate nu includ TVA (9%).

Profită și tu de energia solară și economisește substanțial la factura de utilități pe termen lung!

Profită și tu de energia solară și economisește substanțial la factura de utilități pe termen lung!

Energia generată de un pachet de 3KW poate încălzi cu 20°C un boiler de 80 L de circa 250 ori/an
(de exemplu între 25°C, temperatura apei reci și 45°C, temperatura apei fierbinți).

Energia generată de un pachet de 2KW poate încălzi cu 15°C un boiler de 80 L de circa 190 ori/an.

(de exemplu între 30°C, temperatura apei călduțe și 45°C, temperatura apei fierbinți).

Energia generată de un pachet de 1.5KW poate încălzi cu 15°C un boiler de 50 L de circa 225 ori/an.

Energia generată de un pachet de 1.2KW poate încălzi cu 30°C un boiler de 30 L de circa 150 ori/an.

Energia generată de un pachet de 1.2KW poate încălzi cu 30°C un boiler de 15 L de circa 290 ori/an.

Ești gata să profiți și tu de o soluție ieftină, eficientă și independentă, pe care te poți baza în deceniile următoare?

Ești gata să profiți și tu de o soluție ieftină, eficientă și independentă, pe care te poți baza în deceniile următoare?

Vă rugăm să vizionați filmul de prezentare al proiectului pilot care stă la baza acestei oferte (varianta scurtă de 10 minute):

 • Principiul de funcționare se bazează pe faptul că rezistențele (boilerelor) funcționează la fel de bine în curent continuu (de la geamurile fotovoltaice) sau alternativ (de la rețea), de aceea nu este necesar să se convertească curentul de la geamurile fotovoltaice în curent alternativ câtă vreme necesarul de apă caldă menajeră nu este complet acoperit de sistemul fotovoltaic.
 • Astfel și costurile de instalare și întreținere se minimizează întrucât sistemul nu necesită conectare la rețeaua electrică (offgrid) și este compus din elemente puține, ieftine, fiabile și ușor de întreținut.
 • Geamurile fotovoltaice sunt relativ ușor de instalat pe fața exterioară a ramelor termopan existente iar instalația este una sigură (a fost certificată de către un expert autorizat MLPAT).
 • În cazul în care balconul nu este deja închis geamurile fotovoltaice se pot integra direct în ramele termopan.
 • Sistemul se pretează a fi instalat la apartamente, întrucât oferă în premieră posibilitatea instalării sistemelor fotovoltaice în mod individual, fără a mai fi necesară aprobarea asociației de proprietari, a furnizorului de energie electrică sau a primăriei (nu se modifică aspectul fațadei blocului).
 • Un aspect important este și acela că geamurile fotovoltaice filtrează radiația solară în exces crescând astfel confortul termic și micșorând considerabil consumul de energie cu aerul condiționat pe timp de vară.
 • Randamentul cel mai bun îl au geamurile orientate către Sud. Cele orientate către Est sau Vest generează aproximativ 70% din energia celor orientate către Sud. Pentru geamurile orientate către Sud randamentul maxim se obține în lunile reci (excepție Mai – Iulie) iar pentru geamurile orientate către Est sau Vest randamentul maxim se obține în lunile calde (excepție Noiembrie – Februarie). Sistemele instalate în nordul extrem al țării vor produce cu aproximativ 5% mai puțină energie decât cele din sudul extrem.

Locuiești la apartament?

Fii smart și instalează-ți sistemul nostru care îți va aduce un plus de independență energetică și financiară!

Locuiești la apartament?

Fii smart și instalează-ți sistemul nostru care îți va aduce un plus de independență energetică și financiară!

Estimările de mai sus sunt făcute utilizând calculatorul Comisiei Europene pentru geamurile orientate către Sud, zona București.

În sfârșit, dar nu în cele din urmă, acest tip de sistem reprezintă o soluție la îndemână pentru locuitorii orașelor care vor să-și reducă amprenta de carbon și care sunt preocupați de protecția mediului și limitarea efectelor încălzirii globale.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre experimentul nostru, puteți viziona varianta lungă a video-ului nostru (20 de minute).

Video cu sistemul complet alcătuit din 11 geamuri fotovoltaice și 2 boilere (15L și 80L).

Video cu toate detaliile tehnice ale sistemului fotovoltaic complet (11 geamuri și 2 boilere).

Află de ce nu folosim invertor în sistemul nostru de geamuri fotovoltaice

Pentru mai multe detalii, analize și explicații vă recomandăm să vizitați canalul nostru de Youtube.

Ești gata să integrezi energia solară în viața de zi cu zi la apartament?

Sună-ne la +40.720.729.025
sau